ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Είμαι αρκετά χρόνια σε αρχιτεκτονικό γραφείο*, με συμμετοχή σε πολλούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και βραβεία … αλλά μόλις έγινα μαμά  ανακάλυψα πως η πιο μεγάλη μου χαρά «δημιουργίας» ήταν όταν σχεδίασα το δωμάτιο του γιού μου, όταν ξεκίνησα μαθήματα σε «μικρούς αρχιτέκτονες» , όταν έφτιαξα τις προσκλήσεις για το πάρτυ του…

Έτσι, ένας ακόμα κύκλος δημιουργίας άνοιξε: ο σχεδιασμός παιδικών δωματίων & οι ιδέες για πρωτότυπα παιδικά πάρτυ (όχι άλλα φουσκωτά please!) και γενικά όλα όσα έχουν να κάνουν με τον design-άτο μικρόκοσμο!

Θα είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε ιδέες, σκέψεις και λύσεις για τους μικρούς μας ήρωες!

Γράφω επίσης και σε διάφορα περιοδικά για παιδιά, international mom blogs και πολύ μου αρέσει!

*Μ’ αρέσει ακόμα η αρχιτεκτονική, μην ξεχνιόμαστε! Γι’ αυτό  άλλωστε και συνεχίζω να σχεδιάζω σπίτια, γραφεία, showrooms κλπ.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για ιδέες & προτάσεις etsoka@gmail.com  ή hoolaboolablog@gmail.com  ( αν θέλετε κάτι πιο άμεσο  +30 6972 60 28 40 )

Comments
22 Σχόλια to “ΓΙΑ ΜΕΝΑ”
  1. Ο/Η Maria-Elena Biskini λέει:

    Nice job! Very good idea! xx

  2. Ο/Η Natasa Kopanaki λέει:

    15th of July! George’s birthday :))))

  3. Ο/Η serenitsa λέει:

    Έπρεπε να το φανταστώ ότι κρύβεται η αρχιτεκτονική πίσω από το υπέροχο αυτό μπλογκ! Συγχαρητήρια! Υπέροχα πράγματα! Δεν έγινα μαμά ακόμη, νωρίς είναι, αλλά ενθουσιάστηκα με καθετί που παρουσιάζεται εδώ! Καλή συνέχεια!

    Φοιτήτρια αρχιτεκτονικής!

    • Ο/Η Έλενα Τσόκα λέει:

      Σ’ ευχαριστώ μελλοντική αρχιτεκτόνισα! Εσυ ξερεις πιο πολύ απο τον καθένα πως η έννοια / επιστήμη της αρχιτεκτονικής περικλείει τόσα πολλά μεσα της … Ξεκινάει από την αφηρημένη εικόνα, την ποίηση και φτάνει σε χώρους στους οποίους κατοικείς, εργάζεσαι, σπουδάζεις και τόσα άλλα… Γίνεται πολύ πιο μαγική όταν αφήνεις την δημιουργικότητά σου να απλωθεί παντου! Άσε την να σε παρασύρει όπου και αν σε πηγαίνει… Φιλάκια

  4. Ο/Η Lila λέει:

    καταπληκτικό το blog! πρωτότυπες ιδέες σε όλα όσα προτείνετε! keep up the good work !

  5. Ο/Η yogamamagr λέει:

    Σε ευχαριστουμε για αυτο το τελειο μπλογκ!

  6. Ο/Η yolina λέει:

    επιτέλους, κάτι πολύ διαφορετικό και κάτι πολύ ξεχωριστό!
    well done, και δεν το λέω έτσι απλά, επειδή «πρέπει…»!

  7. Ο/Η Evita λέει:

    Ti uperoxh idea kai ti fovero site! Panta xaroumenh kai panta dhmiourgikh euxomaiii

  8. Ο/Η Maria λέει:

    Διάβασα την ανάρτηση στο Blog της Εύας (rdeco) για το παιδικό δωμάτιο και η πρόταση σου ήταν εξαιρετική. Μου άρεσε πολύ η ιδέα της επιφάνειας μαυροπίνακα και της χωροθέτησης των επίπλων. Συγχαρητήρια!!! Το κρεμαστό φωτιστικό μου άρεσε επίσης πάρα πολύ και σκεφτόμουν να το βάλω κάτι αντίστοιχο στο δωμάτιο της κόρης μου. Θα μπορούσες μήπως να μου πεις που θα μπορούσα να το βρώ?
    Σε ευχαριστώ πολύ

  9. προσπάθησα να σκεφτώ κάτι να πω…που δεν θα ήταν τόσο κοινότυπο…πχ. και γιατί δεν πίνουμε έναν καφέ στο Άμστερνταμ να τα πούμε, ή …μα καλά υπάρχουν ακόμα πραγματα που με εντυπωσιάζουν τόσο πολύ ..? αλλα τελικά ήθελα απλώς να πω: ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! κρύβεται «κάτι» πίσω από όλο αυτό που βλέπω, που εύχομαι να κρατήσει για μια ζωή….

    • Ο/Η Elena Tsoka λέει:

      Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ Ιωάννα γλυκειά! Η μεγαλύτερη δύναμή μου να ψάχνω και να βρίσκω πραγματα είναι τέτοια σχόλια, τέτοιες όμορφες κουβέντες! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  10. Ο/Η Maratonjenta λέει:

    I love your blog, Elena! Lots of colours and «keffi»!
    I live in Norway, but have lived in Vrilissia for 13 years with my Greek family. Interior blogging is huge here in Scandinavia, but I have trouble finding good Greek blogs where people share ideas and photoes from their homes. Do you have any tip?

    My blog is in Norwegian, but the pictures speaks for itself:-)
    Regards, Maratonjenta!

  11. Ο/Η shareyourlikes λέει:

    Γεια σου Έλενα! Συγχαρητήρια για το blog το καταπληκτικό! Τώρα τελευταία σε ανακάλυψα και πολύ χαίρομαι για αυτό. Συμμετέχεις σε ένα blogoπαιχνίδι και αυτός ήταν ο τρόπος μου για να «γνωριστούμε»! 🙂 Δες http://shareyourlikes.wordpress.com/2012/01/13/and-the-oscar-goes-to/

Σχολιάστε

  • Calendar

    Μαΐου 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Σας στέλνουμε τα άρθρα με mail!

    Photobucket
  • Μπορείτε να έχετε να νέα μας με ένα click! Aπλά αφήστε μας το mail σας!

    Προστεθείτε στους 855 εγγεγραμμένους.